Inez De Paepe

Ik ben Inez,

ik heb de opleiding dierenzorg met specialisatiejaar honden trimmen gevolgd te geel in het Sint- Jozefscollege daarbij heb ik nog 2 jaar avondschool hondentrimmen gevolgd in Antwerpen bij Syntra.

Ik heb de eerste jaren mogen genieten van een zeer deskundig trimster waarbij het plukken van terriërs geen geheimen had voor haar, zij heeft mij dan ook de voorliefde voor terriërs meegegeven.

Na 13 jaar aan haar zijde gewerkt te hebben, heb ik na aankoop van ons eigen huisje mijn eigen trimsalon opgestart, trimsalon Felica waarbij mijn eigen kerry blue terriër de mascotte is. In de eerste jaren van mijn carrière heb ik een aantal trimwedstrijden meegedaan, maar dit was toch niet helemaal waar ik naar zocht. Ik vond het streven naar de perfectie geweldig alleen vond ik dit niet het “echte”werk. Want wie krijgt nu een perfecte hond in zijn of haar trimsalon?

Ook was er weinig contact met andere trimmers en dit is hetgeen dat ik mee wil bereiken in onze nieuwe vakvereniging, netwerkdagen dat trimmers geen concurrenten zijn maar collega’s en dit in een ongedwongen en gemoedelijke sfeer.