Events

Be.trim organiseert verschillende evementen doorheen heel België. 

 

 

Doel van onze events

We organiseren onze events met het oog op leren zowel van als met elkaar. Ons doel is om trimmers dichter bij elkaar te brengen, om samen met collega’s ervaringen uit te wisselen en om nieuwe technieken en adviezen vanuit een andere invalshoek te ontdekken.  

Omdat elk dier anders is en het trimmen ervan een specialiteit op zich organiseren we eveneens evenementen die enkel voor hond of kat of konijn zijn. Op deze manier kan de desbetreffende doelgroep zich heel gericht bijscholen.

Op onze jaarlijkse netwerkdag bekijken we het wat groter en ontvangen we graag alle honden-, katten- en konijnentrimmers. We houden lezingen, demo’s en er zijn verschillende standhouders aanwezig.

Wist je dat? Al onze events ook toegankelijk zijn voor studenten en dat onze leden verminderd tarief betalen. 

Events in 2023

NIEUWJAARSDRINK LEDEN

Op 14 januari klinken we op het nieuwe jaar en maken we kennis met onze leden.

De ideale gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en van onze leden te horen wat hun noden zijn.

Start jij het jaar ook met goede voornemens?

 

Katten- en konijnendag

Een hele dag in het teken van katten en konijnen. Leerrijke onderwerpen om als katten- en/of konijnentrimmer mee te nemen in de uitvoering van je dagdagelijkse taak. De lezingen worden gegeven door professionals in hun vak.

Hondentrimcafé

Hier kan je leren van elkaars kennis op een gezellige manier en in een collegiale sfeer. Weet je niet hoe iets aan te pakken? Wil je iets delen of demonstreren waarvan je denkt dat je collega’s iets kunnen opsteken of bijleren? In deze trimcafés is er alle gelegenheid voor om dat te bespreken of te laten zien.

NETWERKDAG 

Een dag van, voor en door trimmers. Ben je nieuw in het vak of al jaren aan de slag als trimmer? Iedereen is welkom! Lezingen over hond, kat en konijnen, demo’s honden trimmen, standhouders, goodiebags, …
Een gezellige, inspirerende dag en de ideale gelegenheid om collega’s te leren kennen, bij te leren over het vak en nieuwe producten te ontdekken.

Shop je tickets 

In onze shop kan je tickets bestellen voor alle onze toekomstige events.

Shop nu reeds je tickets voor onze katten- en konijnendag op 23/04/2023.

 

VORIGE EVENTS 

In 2022 hadden we ons allereerste hondentrimcafé en netwerkdag.
Twee events boordevol inspiratie en vol enthousiasme onthaalt door de aanwezigen.